VDZ Horeca

 

De horeca is complex en uitdagend. Er is geen "one size fits all" strategie die voor iedereen werkt. Maar met de juiste strategieën kan iedereen een succesvol horecabedrijf runnen. Als u geïnteresseerd bent in het runnen van uw eigen horecabedrijf, heeft VDZ Hospitality enkele inzichten voor u. Het runnen van een horecabedrijf kan moeilijk zijn. Het bijhouden van de steeds veranderende wet- en regelgeving, de kosten die gepaard gaan met het runnen van een bedrijf en de steeds groeiende concurrentie zijn slechts enkele van de uitdagingen waar elke nieuwe exploitant mee te maken krijgt. VDZ Horeca heeft kennis van de exploitatie van hotels, maar ook van het beheer van andere soorten onroerend goed zoals vakantiewoningen of appartementen. Wij hebben ook gewerkt met klanten die gespecialiseerd vastgoed exploiteren zoals nachtclubs, spa's, b&b's, boutique hotels of conferentiecentra.

Wat is gastvrijheid?

Gastvrijheid is het proces om bezoekers een aangename plek te bieden om te verblijven. Afhankelijk van het type woning kan de gastvrijheid de activiteiten omvatten van conciërgediensten, het brengen van eten en drinken aan de gast, het dienen als reisgids, het leveren van schoonmaakdiensten, en zo veel meer.

Wat zijn de voordelen van een horecabedrijf?

  • Variabel inkomen – Met een horecaonderneming kunt u verwachten dat u in sommige maanden een aanzienlijk bedrag verdient en in andere maanden bijna niets. Zolang u een solide bedrijf runt, kunt u zo profiteren van bepaalde maanden zonder zwaar te leunen op één enkele inkomstenbron.
  • Flexibele uren – Veel mensen hebben een baan waarvoor ze op werkdagen van 9 tot 17 uur moeten werken. Niet iedereen wil die uren maken en zijn weekend zien verdwijnen. Een goed horecabedrijf geeft je de mogelijkheid om te kiezen wanneer je werkt, en wanneer niet.
  • Ondernemerservaring – Als nieuwe ondernemer heb je een unieke kans om je zaak vanaf de grond mee te maken. Dit is geweldig om te leren wat uw bedrijf succesvol maakt of welke gebieden verbetering behoeven.

Het runnen van een horecabedrijf vereist meer dan alleen het beheren van onroerend goed.

Horeca-exploitanten moeten het hele proces van het plannen en runnen van een bedrijf begrijpen. Van marketing en prijzen tot salarisadministratie en inventaris, elk aspect van een horecabedrijf is belangrijk. Naast een goede kennis van de bedrijfsvoering moeten horeca-exploitanten een goed begrip hebben van de wetten van elke staat en de federale overheid. De exploitatie van een hotel of ander type pand kan een uitdaging zijn, maar het is ook een sterk gereguleerde industrie die in elke staat een andere impact heeft. Dit kan ingewikkeld zijn. Als u geïnteresseerd bent in het runnen van een horecabedrijf, is VDZ Hospitality er om u te helpen.

Een top takeaway

Succes in de horeca komt voort uit het begrijpen van de behoeften en wensen van uw gasten en het creëren van ervaringen die daaraan voldoen. Succesvolle exploitanten moeten creatief zijn en buiten de gebaande paden denken. Wees bereid te experimenteren met nieuwe menu-items, andere kamerontwerpen of unieke activiteiten voor gasten en u bent op weg naar succes.